Skip to main content

CONDICIONS GENERALS DE LLOGUER:

 1. BUNGALOWS DE FUSTA/ MOBIL- HOME

  La reserva efectuada pel client tindrà validesa en el moment que es realitza la paga i senyal, que serà d’un 50% de l’import total de l’estada contractada. Aquesta s’haurà de realitzar com a màxim 48 hores després de fer la pre-reserva. En cas d’anul·lar la reserva, només es retornarà la paga i senyal, si s’avisa 10 dies abans de la data d’arribada.

  El client efectuarà un pagament de 50 € com a fiança per a les pertinences existents en el bungalow/ mobil- home, la qual li serà reintegrada en el moment de la sortida, via inspecció per part de la Direcció del Càmping.

  L’usuari haurà d’abonar els danys o desperfectes que pugui haver ocasionat al bungalow/ mobil- home, així com també haurà d’abonar l’import dels utensilis que manquin en el moment de finalitzar l’estada.

  L’hora de sortida del bungalow/ mobil- home són les 12:00 hores, i la d’entrada les 16:00 hores. La Direcció, en funció de l’ocupació, pot endarrerir o avançar aquestes hores. En cas de voler allargar la sortida, consultar preus i condicions a recepció.

  Donat el cas que el client arribi més tard o hagi d’abandonar-lo més aviat, el període que ha quedat desocupat també haurà d’ésser liquidat pel client.

  La liquidació total de la reserva es realitzarà el primer dia d’estada del client, després d’inscriure’s a recepció.

  I.V.A. INCLÒS
  TAXA TURÍSTICA NO INCLOSA