NORMATIVA INTERNA MASCOTES 2022

tot el què cal saber abans de venir:

El Càmping Oliana, accepta animals de companyia al seu interior, tant a la zona de parcel·les i d’acampada lliure, com a la zona de mobil homes, bungalows, i altres allotjaments. Únicament està prohibida l’entrada al allotjament anomenat: TENDA GLÀMPING i a la zona on es troba aquest allorjament: ZONA GLÀMPING. 

Admetem un màxim de 3 gossos per família a la zona de parcel·les, i un màxim de 2 gossos a l’interior dels nostres allotjaments (mobil-home, bungalow i bungalow gipsy).

Important: permetem que aquests accedeixin a la majoria de les nostres instal·lacions (inclós terrassa del bar restaurant), excepte espais restringits per normativa sanitària com: piscina, sanitaris, parcs infantils, sala de ping pong, zona esportiva (pista de pàdel, camp de futbol i pista de bàsquet), pub/discoteca i a l’interior de “la botigueta”. 

Tenim una zona propera, a l’exterior del càmping, on la vostra mascota pot correr lliurement, sense necesitat d’anar lligada si així ho preferiu. També hi trobareu el riu, en el cas de que la vostra mascota sigui amant de l’aigua!

molt important: 

És imprescindible portar la documentació de la mascota actualitzada i presentar-la només sota la petició del nostre personal en qualsevol moment de l’estada. Carnet de vacunació, Passaport de l’animal i Assegurança de Responsabilitat civil.

És obligatori una assegurança de responsabilitat civil personal si el gos és d’una raça potencialment perillosa, segons el que estableix el Reial decret 287/2002, de 22 de març; la Llei 50/1999, de 23 de desembre; la Llei 10/1999, del 30 de juliol.

Es consideren animals potencialment perillós: Pit bull terrier, staffordshire bull terrier, ,american staffordshire terrier, rottweiler, dogo Argentí, fila Brasiler, tosa inu i akita inu.

NORMES A SEGUIR: 

  • El gos haurà d’anar sempre lligat fora de la parcel·la, és a dir a l’interior del càmping i haurà d’estar supervisat en tot moment. 
  • Queda prohibit accedir als blocs de sanitaris, piscina, parcs infantils, zona esportiva (pista de pàdel, camp de futbol i pista de bàsquet), zona de joc (sala de ping pong) i pub.
  • Tots els gossos han de ser registrats en el moment del check-in.
  •  Han d’anar amb morrió i corretja no extensibles gossos de races potencialment perilloses segons la normativa vigent.
  • No s’admetrà al Càmping o se n’expulsarà, a qualsevol usuari, client o visitant que mitjançant el comportament de la seva mascota, alteri la pau i harmonia dels altres campistes.
  • El propietari del gos o animal de companyia, està obligat a recollir els excrements que generin i dipositar-los en bosses tancades a les escombraries, tant dins com fora de les nostres instal·lacions.
  • El propietari de l’animal serà responsable dels danys que aquest pogués causar tant a la resta dels campistes i als seus béns com a les instal·lacions del Càmping.


Us desitgem una feliç estada!