Qui som?

Càmping Oliana neix d’un equip de quatre emprenedors, especialitzats en el sector turístic, els quals també dirigeixen el Càmping Gironella (Berguedà, Barcelona).

 

CÀMPING GIRONELLA

El Càmping Gironella va obrir portes l’any 1994 i, a causa dels focs que hi varen haver, es va posposar el seu funcionament. Finalment, es va poder obrir l’any 1995 amb molta il·lusió i força per tirar endavant aquest gran projecte.

Situat al municipi de Gironella, a la comarca del Berguedà (Pirineu català). És un càmping familiar i acollidor, envoltat d’un paisatge pintoresc, on es pot gaudir de la natura, la tranquil·litat, un estil de vida saludable, diversió pels infants i un ambient que et fa sentir com a casa.

Disposen de Bar-Restaurant, un petit supermercat, discoteca, sala de cinema, sala fitness, sala de jocs, zona esportiva (pista de pàdel, futbol, bàsquet i petanca), piscina descoberta (una pels adults i dues pels infants) i tres parcs infantils.

El pots trobar a 1 hora de Barcelona (92 km) i a mig camí d’Andorra (99 km) . També estan a prop de les pistes d’esquí de la Molina i la Masella. Coordenadas GPS (latitud, longitud)…: 42.01378, 1.87849

CÀMPING OLIANA

Càmping Oliana es va inaugurar aquest passat juny del 2019, un cop finalitzades les noves reformes que es varen fer.

Actualment disposen de Bar-Restaurant anomenat “CAL RESPIR”, on podràs gaudir d’una cuina casolana, aliments de proximitat i un bon servei. Sala d’activitats tant per infants com per adults, sala de jocs, zona esportiva (pista de futbol, bàsquet, volley i petanca), piscina descoberta  (una pels adults i una altra pels infants) amb unes vistes magnifiques, també disposen de zona de barbacoes i de servei ” free wifi”  pels clients.

Tenen previst construir una pista de pàdel, una sala de festes amb discoteca apte per a totes les edats i, a poc a poc, crear un càmping on es respiri un ambient agradable i familiar. El pots trobar a la població d’Oliana, a la comarca de l’Alt Urgell, a 469m d’altitud i amb 1.844 habitants. Situat a la C-14, 7, Km 142, 25790 Oliana, Lleida.