RUTA 1: CÀMPING OLIANA – OFICINA TURISME OLIANA

Ruta d’1,80km. (20 minuts aprox.) fins a l’Oficina de Turisme d’Oliana, tot passant pel costat del riu Segre. A l’oficina podreu trobar tota la informació referent al poble d’Oliana i us podran aconsellar sobre els millors indrets per visitar: carrer major, plaça del lledoner, pou del gel, etc.


RUTA 2: CÀMPING OLIANA – CASTELL D’OLIANA

Ruta d’1,30 km. (17 minuts aprox.) fins al Castell d’Oliana. El Castell d’Oliana és el nucli originari del poble d’Oliana, on destaca la capella romànica de Sant Andreu, declarada bé cultural d’interès local.


RUTA 3: CÀMPING OLIANA – FONTS DE LA GOTZENA I LA ROQUETA

Ruta de 6,50 Km. (1h 20 minuts aprox.) amb sortida i arribada al Càmping Oliana. Aquest itinerari us permetrà descobrir les fonts de la Gotzena i la Roqueta i el seu bonic entorn natural. El recorregut també passa per la Serra d’Oliana oferint unes bones vistes del poble d’Oliana.


RUTA 4: CÀMPING OLIANA – ERMITA DE SANT JAUME DE GRAELL

Ruta de 3,40 Km. (40 minuts aprox.) que ens durà del Càmping fins a l’ermita de Sant Jaume de Graell. Una ermita de construcció moderna amb molt bones vistes d’Oliana, el riu Segre i les muntanyes que rodegen el municipi.


RUTA 5: CÀMPING OLIANA – ERMITA CASTELL-LLEBRE

Ruta de 12,50 Km. (2h 40 minuts aprox.) amb sortida i arribada al Càmping Oliana. Ruta fins a l’ermita romànica de Castell-llebre, al municipi de Peramola. Un indret amb vistes espectaculars d’Oliana i les muntanyes que l’envolten. El recorregut també passa pel contrafort de Rumbau, indispensable pels amants de l’escalada esportiva, on es troben algunes de les vies més difícils del món i també una mostra d’art rupestre declarada patrimoni de la humanitat. Hi ha l’opció de fer un recorregut semicircular i així no repetir el camí d’anada.


MÉS RUTES:
Podeu trobar més rutes amb sortida i arribada a Oliana a: http://www.camidelpirineu.cat/activitats/senderisme

Categories:

Tags:

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *