DESCOBREIX TOT EL QUÈ VOLS SABER

TENDA GLAMPING!

SERVEIS I INSTAL·LACIONS

Informa’t sobre tot el què has de saber abans de venir a gaudir al màxim del mobil-home.

TARIFES

Segons la temporada canvien, vine quan desitgis i no et perdis cap oferta especial.

GALERIA D’IMATGES

Les nostres fotos et faran transportar i sentir que estàs vivint l’experiència des de casa.

CONDICIONS GENERALS DE LLOGUER

És important llegir atentament les nostres condicions per tal d’informar-te.

Viu l’experiència Glàmping


Has viscut mai l’experiència Glàmping? No te la perdis…

El Glàmping és una nova forma de fer acampada, que fusiona la connexió amb la naturalesa del Càmping tradicional amb el glamur i la comoditat d’una habitació completament equipada, sense perdre mai l’essència d’una tenda d’acampada.

En aquests moments, disposem de dues tendes de 20 m2 amb capacitat per a quatre persones, equipades amb un llit de matrimoni, dos llits individuals, llum i endolls, una nevera, una tauleta, un ventilador (a l’estiu) i una estufa (a l’hivern), així com també una taula gran per a fer picnics a l’exterior i un meravellós entorn. Els Serveis queden molt a prop, així com també la zona de barbacoes, tot i que hi ha la possibilitat de portar-se barbacoes portàtils i una petita cuina de càmping.

Vine a provar l’experiència Glàmping a Càmping Oliana i gaudeix de tots els nostres serveis, d’unes magnífiques vistes i de la tranquil·litat que busques. Quedaràs com nou!


TARIFES TENDES GLÀMPING

Temporada baixa

 2 PERSONES  40 €/ NIT

3 PERSONES  45 €/ NIT

4 PERSONES  50 €/ NIT

* Del 16 de novembre al 29 de febrer*


Temporada mitja

2 PERSONES   45 €/ NIT

3 PERSONES   50 €/ NIT

4 PERSONES   55 €/ NIT

*Del 1 de setembre al 14 de novembre i del 1 de març al 14 de juliol*

Temporada alta

  2 PERSONES  50 €/ NIT

  3 PERSONES  55 €/ NIT

 4 PERSONES  60 €/ NIT

*Del 15 de juliol al 31 d’agost*

  • En aquest allotjament no acceptem mascotes
  • Cal abonar una fiança de 50,00 €, la qual serà retornada el dia de sortida (prèvia inspecció del personal de reccepció)


Galería d’imatges

Fes clik d’amunt per veure-la tamany gran 

Condicions generals de lloguer glamping

 

La reserva efectuada pel client tindrà validesa en el moment que realitzi la paga i senyal, que serà d’un 50% de l’import total de l’estada contractada . Aquesta s’haurà de realitzar com a màxim 48 hores després de fer la prereserva. En cas d’anul·lar la reserva, només es retornarà la paga i senyal, si s’avisa 10 dies abans de la data d’arribada (en cas d’anul·lació durant els 10 dies abans de la data d’arribada, no es retornarà la paga i senyal). 

El client efectuarà un pagament de 50 € com a fiança per a les pertinences existents a la tenda glàmping, la qual li serà reintegrada en el moment de la sortida, via inspecció de la mateixa per part de la Direcció del Càmping.

L’usuari haurà d’abonar els danys o desperfectes que pugui haver ocasionat a la tenda glàmping, així com també haurà d’abonar l’import dels utensilis que manquin en el moment de finalitzar l’estada.

L’hora de sortida de la tenda és a les 12:00 hores, i la d’entrada a les 16:00 hores. La Direcció, en funció de l’ocupació, pot endarrerir o avançar aquestes hores. En cas de voler allargar la sortida, consultar preus i condicions a recepció.

Donat el cas que el client arribi més tard o hagi d’abandonar-lo més aviat, el període que ha quedat desocupat també haurà d’ésser liquidat pel client.

La liquidació total de la reserva es realitzarà el primer dia d’estada del client, després d’inscriure’s a recepció.

NOTA IMPORTANT: PER SETMANA SANTA I PONTS ELS PREUS A APLICAR SÓN ELS DE TEMPORADA ALTA.