Skip to main content

NATURA

GAUDEIX DEL NOSTRE ENTORN PRIVILEGIAT

TURISME ORNITOLÒGIC

Si vols descobrir tota la natura del pirineu occidental, una molt bona manera és contemplant la diversitat d’aus que hi ha a la zona: l’àliga cuabarrada, el voltor comú i negre, el trencalòs, l’astor, el milà reial, el mussol comú i el pirinenc, l’aufrany, el gall fer… entre moltíssims més.

Descobreix tot el què pots fer a: www.auberria.cat

RUTA DE LES FONTS

El poble d’Oliana està rodejat de fonts. Amb aquesta ruta de 9km proposada per Oliana, Turisme veurem diverses fonts, entre les quals trobem la font de la Roqueta, la font de l’Aube, la font del Teuler i la font de Graell.

Més informació :www.camidelpirineu.cat

NATURLÀNDIA

A Andorra, també aprop deñ Càmping, hi ha Naturlàndia, un parc d’aventures que, tant a l’hivern com a l’estiu, ofereix tota mena d’activitats de natura, d’esports, pedagògiques, lúdiques i, sobretot, d’oci pensades per a tots els públics. Destaquem: el tobotronc, l’airtrekk (i tirolina), circuit amb buggy, l’esquí de fons, excursions amb motos de neu, el minitubby i, sobretot, el parc d’animals.

Més informació a: www.naturlandia.ad

ZOO DEL PIRINEU

Alguna vegada t’ha despentinat una òliba volant sobre el teu cap? Has pogut acariciar una guineu? L’exhibició d’aus en vol lliure no et deixarà indiferent. Aprop del Càmping, a Odèn (Solsonès), gràcies a la ubicació privilegiada del parc zoològic, l’espectacle és sovint interromput per voltors i àguiles salvatges que sobrevolen el lloc, fan així l’experiència encara més increïble. A més, podràs veure més de 40 espècies diferents, totes pròpies del Pirineu català.

EL PANTÀ DE RIALB

En aquest embassament s’ofereix una gran quantitat d’activitats aquàtiques enmig de la naturalesa, i altres opcions com senderisme, rutes en cotxe, etc.