Skip to main content

NORMATIVA INTERNA MASCOTES

TOT EL QUÈ CAL SABER ABANS DE VENIR:

El Càmping Oliana, accepta animals de companyia al seu interior, tant a la zona de parcel·les i d’acampada lliure, com a la zona de mobil homes, bungalows, i altres allotjaments. Únicament està prohibida l’entrada al allotjament anomenat: TENDA GLÀMPING i a la zona on es troba aquest allorjament: ZONA GLÀMPING. 

Admetem un màxim de 3 gossos per família a la zona de parcel·les, i un màxim de 2 gossos a l’interior dels nostres allotjaments (mobil-home, bungalow i bungalow gipsy).

Important: permetem que aquests accedeixin a la majoria de les nostres instal·lacions (inclós terrassa del bar restaurant), excepte espais restringits per normativa sanitària com: piscina, sanitaris, parcs infantils, sala de ping pong, zona esportiva (pista de pàdel, camp de futbol i pista de bàsquet), pub/discoteca i a l’interior de “la botigueta”. 

MOLT IMPORTANT: 

És imprescindible portar la documentació de la mascota actualitzada i presentar-la només sota la petició del nostre personal en qualsevol moment de l’estada. Carnet de vacunació, Passaport de l’animal i Assegurança de Responsabilitat civil.

És obligatori una assegurança de responsabilitat civil personal si el gos és d’una raça potencialment perillosa, segons el que estableix el Reial decret 287/2002, de 22 de març; la Llei 50/1999, de 23 de desembre; la Llei 10/1999, del 30 de juliol.

Es consideren animals potencialment perillós: Pit bull terrier, staffordshire bull terrier, ,american staffordshire terrier, rottweiler, dogo Argentí, fila Brasiler, tosa inu i akita inu.

NORMES A SEGUIR: 

  • El gos haurà d’anar sempre lligat fora de la parcel·la, és a dir a l’interior del càmping i haurà d’estar supervisat en tot moment. 
  • Queda prohibit accedir als blocs de sanitaris, piscina, parcs infantils, zona esportiva (pista de pàdel, camp de futbol i pista de bàsquet), zona de joc (sala de ping pong) i pub.
  • Tots els gossos han de ser registrats en el moment del check-in.
  •  Han d’anar amb morrió i corretja no extensibles gossos de races potencialment perilloses segons la normativa vigent.
  • No s’admetrà al Càmping o se n’expulsarà, a qualsevol usuari, client o visitant que mitjançant el comportament de la seva mascota, alteri la pau i harmonia dels altres campistes.
  • El propietari del gos o animal de companyia, està obligat a recollir els excrements que generin i dipositar-los en bosses tancades a les escombraries, tant dins com fora de les nostres instal·lacions.
  • El propietari de l’animal serà responsable dels danys que aquest pogués causar tant a la resta dels campistes i als seus béns com a les instal·lacions del Càmping.

Us desitgem una feliç estada!