RELAXACIÓ

PREN-TE UNS DIES, RELAXA’T I DESCONNECTA

CALDEA

Prop del Càmping, a Andorra, trobaràs Caldea: un centre termolúdic de relaxació que utilitza les aigües termals naturals d’Escaldes. Disposen tant de packs familiars per aquells qui volen passar un dia amb els nens, com de zones exclusives per a adults on desconnectar de tot el què et rodeja.

Més informació a: www.caldea.com

BASSES DEL CODÓ

Les Basses del Codó, situades a Coll de Nargó, són un espectacle de la natura, un paratge de tranquil·litat enmig de muntanyes i turons de roca calcària. La pedra, desgastada per la força de l’aigua, crea ara unes piscines naturals que ens permetran submergir-nos i relaxar-nos mentre la força de l’aigua ens cau sobre les espatlles o, fins i tot, deixar-nos caure pedra avall al baixador creat per l’aigua, el qual és utilitzat com a tobogan per petits i grans.

SALÍ DE CAMBRILS

Aquest complex és interessant de visitar tant per la seva història com a salí, com per la seva nova zona lúdica on et pots banyar en una piscina amb aigua salada, una alternativa a l’aigua del mar en plena muntanya. És una de les poques salines de muntanya de Catalunya, i prové d’una font subterrània amb més de 200 milions d’anys, que permet desintoxicar i remineralitzar la pell i el cos.

PLATJA FLUVIAL D’OGERN

Aprofitant l’aigua de la Ribera Salada, s’ha creat una platja artificial ideal per passar el dia en família, parella o amics, ja que consisteix en dues basses, una per a menors i una altra per a adults. Es troba a 100 m del nucli urbà del poble d’Ogern (està senyalitzat). Aquesta platja fluvial gaudeix de sol tot el dia, d’un ampli aparcament, lavabos i servei de bar.

RIBERA SALADA

La Ribera Salada és el riu que recorre el Solsonès. La netedat de la seva aigua i les zones poc profundes i planes fan que sigui un lloc idoni per banyar-se i passar el dia. Una de les zones més ben condicionades és al voltant del Pont del Clop.

Com arribar-hi: LV-4011, Lladurs